Devlet Bahçeli'den dikkat çeken ekonomi çıkışı' Sürpriz toplantıda gündem olacak iddia

Devlet Bahçeli'den dikkat çeken ekonomi çıkışı' Sürpriz toplantıda gündem olacak iddia

MHP lideri Devlet Bahçeli dün akşam, bugün saat 11.00'de gerçekleştireceği basın toplantısıyla ilgili duyurunun ardından kameralar karşısına geçti.

Devlet Bahçeli'nin basın toplantısında yaptığı konuşma, CHP lideri Özgür Özel'e yönelik sert eleştirilerle dikkat çekti.

Bahçeli'nin konuşmasında, Özgür Özel'in siyasetteki yumuşama ve normalleşme çağrılarına ilişkin sözleri üzerinde durularak, "Yumuşama ve normalleşme çağrıları baldıran zehrinden başka bir şey değildir" ifadelerini kullandığı belirtildi. Ayrıca Türkiye ekonomisinin yükselişte olduğunu vurgulayarak ekonomiye dair iyimser mesajlar verdiği aktarıldı.

mhp-genel-baskani-devlet-bahceliden-surpriz-basin-toplantisi-ne-aciklayacagi-merak-konusu-olmustu-1721721871418.jpgBahçeli'nin açıklamalarının devamında, CHP liderinin Kürtler ile ilgili açıklamalarına da atıfta bulunarak, "CHP genel başkanının 'Kürtler ben eşit hissetmiyorum diyorsa onlar eşit hissedene kadar hep birlikte mücadeleye devam edeceğiz' açıklaması yakından tanıdığımız bölücü bir ağızdır" dediği kaydedildi.

MHP lideri, Türkiye'nin iç ve dış güvenliği ile ilgili olarak da önemli mesajlar verdi. Özellikle Türkiye'nin güney sınırlarında kurulmak istenen terör devleti planlarına karşı TSK'nın mücadelesine vurgu yaparak, bu planların bertaraf edildiğini ve Türkiye'nin egemenlik haklarını koruduğunu belirtti.

bahceli-basin-toplantisinda-konusuyor-1alx.webpSon olarak, Bahçeli'nin konuşmasında, CHP ve DEM'in Türkiye'nin bütünlüğüne zarar verdiğini iddia ettiği ifadeler ve bu partilerin PKK ile bağlantılı olduğu yönündeki suçlamalarına yer verdiği bildirildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.