Dilan Çıtak bu kez polisle kavga etti! En son THY personeline saldırmıştı

Dilan Çıtak bu kez polisle kavga etti! En son THY personeline saldırmıştı

THY personeline saldıran Dilan Çıtak’ın bu kez polisle kavga ettiği görüntüler ortaya çıktı.

Türk Hava Yolları'nın (THY) Bodrum-İstanbul seferinde, Dilan Çıtak Tatlıses'in kabin görevlileriyle yaşadığı tartışmanın yeni görüntüleri ortaya çıktı.

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak, dün geceki uçuş sırasında kabin memuruyla tartıştı. Uçak İstanbul Havalimanı'na iniş yaptıktan sonra, kabin görevlileri Dilan Çıtak Tatlıses'ten şikayetçi oldu. Bu olayın ardından Dilan Çıtak'ın havayolu şirketi tarafından kara listeye alındığı bildirildi.

Uçaktan indirildikten sonra, apronda polis memurlarıyla da tartışan Çıtak'ın, ifadesinin alınması için Havalimanı Polis Noktasına götürülmek istenildi. Burada da öfkesine hakim olamayan Çıtak, polis memurlarına, "Öyle üniformana güvenerek hareket etmeyeceksin, yerler seni koçum. Ne olacağını sanıyorsun delikanlı?" şeklinde tepki gösterdiği belirtildi.

sasdasdad-001.jpg

Dilan Çıtak, olayın ardından kedisiyle çektiği bir fotoğrafı paylaşarak, yaşananlarla ilgili şunları söyledi: "Dün gece kedim uçakta nefes darlığı çekmeden hemen öncesi sakinleştirmeye çalıştığım video. Videonun başında kedimin tuhaf ağız hareketleri artıyor ve göz kaymaları başlıyor. Sokak hayvanlarıyla ilgili yasanın gündemde olduğu bir dönemde, böyle bir olay üzerinden hakkımda algı yaratılmaya çalışılması beni oldukça şaşırttı. Uçağa bindiğimde kedim pusetindeydi. İnişe kısa bir süre kala kedim fenalaşınca onu pusetten çıkarmak istedim. O sırada bir hostes beni sert bir dille uyardı. Durumu açıklamaya çalışmama rağmen, sert tavrı devam etti ve kedimi zorla pusete sokmaya çalıştı. Hatta pusete vurdu."

66e9ecd7db74d9ccc9b73e09-001.webp​​​​​​​

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.