Dilan Çıtak Tatlıses uçakta kavga çıkardı! Kabin memuru ile karakolluk oldu

Dilan Çıtak Tatlıses uçakta kavga çıkardı! Kabin memuru ile karakolluk oldu

Şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses, uçakta kedi kavgası yüzünden kabin memuru ile kavgaya tutuştu. Olay karakolda bitti.

Türkücü İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, Bodrum’dan İstanbul’a seyahat ettiği Türk Hava Yolları (THY) uçağında yaşadığı olayla gündeme geldi. Uçakta, Tatlıses'in kedisinin ses çıkarması üzerine yaşanan tartışma, kavga ve sonrasında yaşananlar sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Dilan Çıtak Tatlıses, İstanbul Havalimanı'na iniş yapmaya yaklaşan uçakta, kedisinin miyavlaması üzerine, kediyi pusetinden çıkarıp kucağına aldı. Kabin memuru, uçağın inişe geçişi sırasında kedinin pusete geri konması gerektiğini belirterek Tatlıses'i uyardı. Ancak, bu uyarı üzerine ikili arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

gxswpehxyaebtkz.jpg

POLİS DURUMA MÜDAHALE ETTİ

Uçağın pilotunun durumu fark ederek polis ekiplerini çağırmasıyla olayın boyutu büyüdü. THY kabin memuru, kendisine saldırdığını iddia ettiği Dilan Çıtak Tatlıses'ten şikayetçi oldu.

Taraflar, uçağın İstanbul Havalimanı'na inişinin ardından polis eşliğinde karakola götürüldü. Tatlıses, karakoldaki ifadesinin ardından havalimanından ayrıldı.

THY’NİN KARA LİSTE KARARI

Olayın ardından THY, Dilan Çıtak Tatlıses'i kara listeye alarak, kendisinin gelecekteki uçuşlarda olası sorunları önlemek amacıyla seyahat kısıtlaması getirdi. Bu karar, Tatlıses'in THY ile olan ilişkisini etkileyebilir ve gelecekteki uçuşlarda sorun yaşamasını sağlayabilir.

cccc-qs28.webp

SOSYAL MEDYADAN TEPKİLER GELDİ

Sosyal medyada, Tatlıses’in kedisiyle yaşadığı bu olay ve havayolu şirketinin aldığı kara liste kararları geniş bir yankı buldu. Kullanıcılar, olayın detaylarını ve kabin memurunun müdahalesini farklı açılardan değerlendirerek yorumlarda bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.