Dilan Çıtak’tan bir garip savunma! Uçaktaki kavgası yüzünden kara listeye alınmıştı

Dilan Çıtak’tan bir garip savunma! Uçaktaki kavgası yüzünden kara listeye alınmıştı

Uçaktaki kavgası kara listeye aldıran Dilan Çıtak Tatlıses, ülkedeki kriminal suçları tek tek sayarak "bunların hiçbirini yapmadım" savunmasıyla dikkat çekti. Sosyal medyadan eleştiri yağdı.

Son günlerde İbrahim Tatlıses ile yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Dilan Çıtak, THY'nin Bodrum-İstanbul seferinde hostesle bir tartışma yaşadı. Bu olay sonrasında Çıtak, "Kara Liste"ye alındı.

Yaşanan olayda uçak iniş yapmaya başladığında, korkan kedisini pusetinden çıkaran Çıtak, hostesin uyarısı üzerine gerilim yaşadı. Hostesle uzunca bir süre kavga eden Çıtak’ı annesi sakinleştirmeye çalıştı.

POLİSE OLAY SÖZLER

Olay sonrası hostes, Dilan Çıtak’tan şikayetçi oldu. Uçaktan indikten sonra polis memuruna hakaret eden Çıtak, “Öyle üniformana güvenerek hareket etmeyeceksin. Yerler seni burada yerler koçum. Bak seni yerler. Ne olacak, ne olacağını sanıyorsunuz? Ne olacağını sanıyorsun delikanlı" diyerek tehditte bulundu.

AĞLAYARAK SAVUNDU

Sosyal medya hesabı kapanan Çıtak, son paylaşımında ağlayarak kendini savundu ve "Yaptığımdan asla utanmıyorum," dedi.

dilan.webp

Canlı yayında ise şunları ifade etti: "Ben uyuşturucu kullanmadım, alkol almadım, uçağı gasp etmedim! Hırsızlık yapmadım, bu ülkeyi dolandırmadım, açık saçık pozlar verip rezil rüsva olmadım, benim pornomda çıkmadı! Çocuklara tacizde bulunmadım, bir erkek olup bir kadını dövmedim, bir kadını da öldürmedim… Pardon ya! Kedime yapıldığı için ve şu an ön planda olduğum için mi bu karalama kampanyası içindeyim?"

Bu savunmasına sosyal medyadan tepki yağdı; "Bu nasıl savunma?", "Ne alaka yapsaydın bir de?", “Zaten bunları yapmaman lazım, madalya mı takalım bir de”, “Ünün var diye her yerde haklısın diye bir şey yok” gibi yorumlar yapıldı.

Öte yandan Çıtak, sosyal medya hesabından bir de "lütfen konu çarpıtılmasın" başlıklı, yazılı bir açıklama paylaştı:

instagram-dilancitak-stories-3459700090962780542.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.