Dilan Polat’tan videolu paylaşım geldi "Eskisi gibi kullanmayacağım" demişti

Dilan Polat’tan videolu paylaşım geldi "Eskisi gibi kullanmayacağım" demişti

Serbest kaldıktan sonra “sosyal medyayı artık asla eskisi gibi kullanmayacağım” diyen fenomen Dilan Polat, önce eşiyle paylaşım yaptı, ardından dikkat çeken bir videolu mesaj yayınladı.

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından 10 ay boyunca tutuklu kalan Dilan Polat, serbest bırakıldıktan sonra eşi Engin Polat'ın tahliye edilmesiyle birlikte bir video paylaşarak takipçilerine teşekkür etti.

Dün önce eşi Engin Polat ile el ele bir fotoğraflarını paylaşarak tüm dikkatleri üzerinde toplayan Dilan Polat, ardından bir videolu mesaj videosu yayınladı.

f0n1sa1o4eysys-lf2xhcw.webp

Takipçilerine teşekkür eden Polat’ın sakin ve gülümseyen halleri sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasına girdi.

evh1gfx64e2ltcvyvek9xq.webp

“SESİMİ DUYMAK İSTEYENLER OLMUŞ”

Videoda, destekleri için takipçilerine hitap eden Dilan Polat, "Sizi çok seviyorum. İyi ki varsınız," ifadelerini kullandı.

Dilan Polat ve eşi Engin Polat, toplam 28 sanığın yargılandığı davada 3 ayrı suçtan 20'şer yıl ile 40'ar yıl arasında hapis cezası istemiyle yargılanmıştı. 10 ay süren tutukluluklarının ardından tahliye edildiler.

k0gf65xog0kakqilitte0q.webp

Paylaşımında, takipçilerinin kendisini çok merak ettiğini belirten Polat, "Sesimi çok duymak isteyenler olmuş. Hepinize çok teşekkür ederim. Binlerce mesaj aldım. Bir göz gezdireyim dedim ama her şey aniden olmuyor. Sizi çok seviyorum, iyi ki varsınız, çok teşekkür ederim," şeklinde konuştu.

dilan.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.