Dimitris Pelkas'tan sonra… Fenerbahçe'den sürpriz transfer! İlaç gibi takviye

Dimitris Pelkas'tan sonra… Fenerbahçe'den sürpriz transfer! İlaç gibi takviye

Fenerbahçe, Dimitris Pelkas'ın ardından PAOK'tan bir transfer daha yapmaya hazırlanıyor. Stoper arayışlarını sürdüren Sarı-Lacivertlilerin gündemine sürpriz bir isim girdi. Fenerbahçe, Dimitris Pelkas'tan sonra PAOK'tan şimdi de 19 yaşındaki savunmacıyı transfer etmek için görüşmelere başladı.

Fenerbahçe, Dimitris Pelkas sonrası PAOK''tan bir transfer daha yapmaya hazırlanıyor. Dönemin teknik direktörü Erol Bulut''un isteğiyle kadroya katılan Dimitris Pelkas Fenerbahçe''de kısa sürede büyük beğeni kazanmış ve Sarı-Lacivertli formayı terletmişti.

DIMITRIS PELKAS''TAN SONRA PAOK''TAN BİR TRANSFER DAHA

Dimitris Pelkas''ın ardından Fenerbahçe bir sıkıntısını daha PAOK''tan çözmeye hazırlanıyor. Jesus''un talebi üzerine stoper transfer için harekete geçen Sarı-Lacivertliler, Yunan ekibinin genç futbolcusuna talip oldu.

FENERBAHÇE GÖZÜNÜ YİNE YUNANİSTAN''A ÇEVİRDİ

Dimitris Pelkas transferi sebebiyle PAOK ile iyi ilişkileri olan Fenerbahçe, Yunan temsilcisinin 19 yaşındaki savunmacısı Konstantinos Koulierakis için görüşmelere başladı. Yağız Sabuncuoğlu''nun haberine göre Kanarya, PAOK''a genç stoperin fiyatını sordu.

SEZON BAŞINDAN BERİ PİYASA DEĞERİNİ 5''E KATLADI

PAOK altyapısında yetişen, uzun boyu ve oyun kurulumuna verdiği katkıyla dikkat çeken solak stoper ile sezon başında profesyonel sözleşme imzalanmıştı. Başarı basamaklarını hızla tırmanan genç oyuncu, sezon başından beri piyasa değerini 5''e katlayarak dikkat çekti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.