Dinçer Güner 12 burç için kötü haberi verdi! Etkisi 3 gün sürecek

Dinçer Güner 12 burç için kötü haberi verdi! Etkisi 3 gün sürecek

Ünlü astrolog Dinçer Güner herkesi ilgilendiren astroloji yorumunu sosyal medyadan paylaştı. 3 güne dikkat çekti.

Dinçer Güner, burçların karakteristikleri, astronomik olaylar ve gelecekteki olasılıklar üzerine yaptığı güvenilir analizlerle biliniyor.

Ünlü astrolog Dinçer Güner, astroloji tutkunları için birbirinden değerli yazılarıyla hemen hemen her gün takipçilerine değerli bilgiler vermeye devam ediyor.

Dinçer Güner 'Geliyor' diyerek hem müjde hem tarih verdi: Herkese ilaç gibi gelecek

Güner, sosyal medya üzerinden düzenli olarak paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

Ünlü astrolog Dinçer Güner, Güneş ile Neptün arasında kare açı oluşacağını söyleyerek, etki süresinin 3 gün süreceğini ifade etti.

Etkisi 2 gün sürecek, 83 yıl sonra aynı burçta buluşuyorlar! Astrolog Dinçer Güner uyardı: Yolculuk kazalarına, kardeş iletişimlerine dikkat - Astroloji Haberleri

Güner, "ENAYİ YERİNE KONMAYIN- DİKKAT EDİN!" diyerek şu açıklamalarda bulundu:

Güneş ile Neptün arasında kare açı oluşacak. Etki süresi 3 gün

Fiziksel olarak yorgun ve isteksiz hissedebilirsiniz. Ruh haliniz pek neşeli olmayabilir, oturduğunuz yerden hayallere dalmak ve hiçbir şey yapmadan bu süreci yaşamak isteyebilirsiniz. Başkaları ile çatışmaya girmek istemezsiniz, size dıştan gelen etkilere tam olarak nasıl yanıt verdiğiniz de çok belirgin olmaz. Belirsizlikler ve karışıklıklar, kararlarımızı zorlaştırabilir. Kendimizi yönsüz ve amaçsız hissedebiliriz.

Akıl karışıklığı ve isteksizlik bu transitin en göze çarpan etkilerindendir. Bugün sahip olduğunuz hedefler, beklentilerle, yapmanız gereken şeyler arasında bir ikilem olabilir ya da gerçekleri görmekte zorlanabilirsiniz. Bugün özellikle aldanmalara, aldatılmalara karşı dikkatli olunmasında yarar vardır. Kendimizi kurban edebileceğimiz koşullar söz konusu olabilir, kendimizi gereksiz yere feda edebiliriz.

Empati ve şefkat duygularımızı artırabilir. Başkalarının duygularını daha derinden hissedebiliriz ve onlara yardımcı olma isteğimiz güçlenebilir. Ancak, bu empati fazlası, kendi sınırlarımızı aşmamıza ve başkalarının sorunlarını çözmeye çalışırken kendimizi ihmal etmemize veya enayi yerine konmamıza neden olabilir.

dincer.jpg

DİNÇER GÜNER KİMDİR?

Astroloji uzmanı, sosyal medya etkileyicisi, gazeteci ve yazar olan Dinçer Güner, İstanbul'da 29 Nisan 1984 tarihinde doğdu. İstanbul Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Bölümü'nden mezun oldu.

Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra bir süre basın danışmanlığı ve kitap editörlüğü yaparak kariyerine başladı. Ancak asıl tutkusu olan astrolojiyi mesleğe dönüştürme kararı aldı. Bu doğrultuda, 2007-2009 yılları arasında AstroArt Astroloji Okulu'nda Öner Döşer tarafından verilen temel ve ileri seviye Klasik astroloji derslerine katıldı ve başarıyla mezun oldu, ayrıca ustalık belgesi aldı.

Astorolog Dinçer Güner'den saat verip uyardı! Sosyal medya yıkıldı: Alarm kurun

Daha sonra, Hint (Vedik) astroloji dersleri almak ve psikolojik dinamikleri derinlemesine anlamak için Merih Akalın'dan eğitim aldı. Ayrıca, sistem ve aile dizimleri üzerine psikoterapi eğitimi için Prof. Dr. Mehmet Zararsızoğlu'ndan dersler aldı.

Güner'in inancına göre, tavrın değişmesiyle kaderin de değişeceğine olan inancıyla şu anda Türkiye'nin en çok takip edilen astroloji blogunda önemli gökyüzü olayları ve bu olayların bireyler üzerindeki etkilerini yazmaktadır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.