Diyarbakır’da 72 saat sonra gelen mucize 'Yazgül'

Diyarbakır’da 72 saat sonra gelen mucize 'Yazgül'

Kahramanmaraş merkezli depremin vurduğu yerlerden biri olan Diyarbakır'da 8 katlı apartmanın enkazından 72'inci saatte bir kadına ulaşıldı.

Kahramanmaraş''ın Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlerin vurduğu toplam 10 ilden biri olan Diyarbakır''daki bir enkazdan 72 saat sonra bir mucize haberi geldi. Bağlar ilçesi''nin 5 Nisan Mahallesi''nde yıkılan Yoldaş Apartmanı''nın enkazında 72''inci saatte Yazgül Çaçan (45) adlı bir kadın sağ kurtarıldı.

DHA''da yer alan habere göre; Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan merkezli, 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremden etkilenen 10 il arasında yer alan Diyarbakır’da arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bağlar ilçesi 5 Nisan Mahallesi’nde yıkılan Yoldaş Apartmanı’nda başlatılan arama-kurtarma faaliyetlerinde enkaz altından ses alındı. Çalışmalarını sesin bulunduğu bölgede yoğunlaştıran ekipler, yaralı bir kadına ulaştı. Kadının 45 yaşlarında Yazgül Çaçan olduğu belirlendi.

ENKAZDAN 3 KİŞİNİN CANSIZ BEDENİ ÇIKARILDI

Yazgül Çaçan''ın bulunduğu bölgede sürdürülen çalışmalarda 3 kişinin ise cansız bedenine ulaşıldı. Kimlikleri henüz belirlenemeyen 3 kişinin cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı. Enkazda arama-kurtarma faaliyetleri devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.