Diyarbakır'da feci kaza: 12 yaralı

Diyarbakır'da feci kaza: 12 yaralı

Diyarbakır'da yolcu minibüsüyle otomobil çarpıştı.

Diyarbakır-Batman kara yolunun Çöltepe mevkisinde öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin karşı şeride geçerek yolcu minibüsüyle çarpışması sonucunda 12 kişi yaralandı.

Kaza, 17 ABR 820 plakalı otomobilin sürücüsünün kontrolünü kaybetmesiyle başladı. Otomobil, refüje çarpıp karşı şeride geçerek Mehmet S. yönetimindeki 23 ET 622 plakalı yolcu minibüsüyle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlardan savrulan parçalar, seyir halindeki bir yolcu otobüsünün ön camına da zarar verdi. Otobüste maddi hasar oluşurken, kazada minibüsteki yolcular S.Z., S.S., E.U., G.Z., C.Z., A.Z., R.D., M.G., D.G. ve Y.G. ile sürücüler yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Bismil Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan yol, araçların kaldırılmasıyla yeniden trafiğe açıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı ve soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.