Dondurmacı elini makineye kaptırdı! 3 parmağı koptu

Dondurmacı elini makineye kaptırdı! 3 parmağı koptu

Malatya'da, elini dondurma makinesine kaptıran dondurmacı İlhan Göğebakan'ın 3 parmağı koptu. Hastanede tedavi altına alınan Göğebakan'ın 2 parmağı yerine dikildi.

İnönü Mahallesi'nde bir dondurmacıda yaşanan talihsiz kaza, İlhan Göğebakan'ın ağır yaralanmasıyla sonuçlandı. Göğebakan, elini temizlediği dondurma makinesine kaptırdı ve bu kaza sonucu 3 parmağı koptu. Çevredeki vatandaşların hızlı müdahalesi sonucu eli makineden kurtarılan Göğebakan, çağrılan ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanede yapılan müdahalelerde kopan parmaklardan ikisi başarılı bir şekilde yerine dikilirken, üçüncü parmağın dikilmesi mümkün olmadı.

Yıllarını bu işe adamış ve birçok kişiye eğitim vermiş olan Göğebakan, yaşadığı kazayla ilgili, "Her zaman dikkatli olunması gerektiğini vurgulardım ancak ne yazık ki bu kez başıma geldi. Dondurma makinesini temizlerken bir anlık dalgınlıkla kaza geçirdim. Şimdi tek dileğim, en kısa zamanda sağlığıma kavuşup, işimin başına dönmek" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.