Düğün öncesinde bu hataları yapmayın 'Gelinlerin birçoğu bu detayı atlıyor'

Düğün öncesinde bu hataları yapmayın 'Gelinlerin birçoğu bu detayı atlıyor'

Düğününüz hayatınız boyunca aklınızda kalacak en önemli hatıralardan biri.. Dikkat edeceğiniz küçük detaylarla bir takım olumsuzları önleyerek kusursuz bir düğüne sahip olabilirsiniz.

Sevdiğiniz insanla hayatınızı birleştirdiğiniz gün her şeyin eksiksiz ve muntazam olması için gayret gösterirsiniz.Dünyada farklı geleneksel yöntemlerle hazırlanan törenleri kurtaracak evrensel ipuçları bulunuyor.Ailelerinizin, arkadaşlarınızın fikir beyan ettiği koşuşturmacalı bir süreç olduğundan kafa karışıklığının yoğunlukla yaşandığı bir dönem,Bu yöntemler düğün günü stres olmanızı önleyecek.

ŞIK BİR GELİNLİK

Düğün günü her gelin şık olmak ister,ancak şık fakat rahatsız bir gelinlik giymek bütün gününüzün kötü geçmesine hayatınızdaki en özel günün berbat olmasına sebebiyet verebilir. Dolasıyla gelinlik seçiminde,şıklıkla birlikte rahatlığı da ön planda tutmalısınız. Öte yandan mütevazı bir gelinlik satın aldıysanız ve düğününüzün yapılacağı mekan çok lüks ise gelinliğiniz çok sade kalacaktır. Seçiminizi yaparken, gelinlik ve mekan uyumunu da dikkat etmenizi tavsiye ederiz.

BESLENMENİZİ 6 AY ÖNCESİNDEN DENGELEYİN

Düğün tarihinizden bir süre önce agresif bir şekilde diyet yapmak yerine daha sağlıklı alışkanlıklar geliştirmek için yavaş yavaş bu beslenmeye başlayın.İyi dengelenmiş bir beslenme planı veya egzersiz rutini, düğünden 6 ay önce izlenecek harika bir plan olabilir.

KÖTÜ HAVA KOŞULLARINA YÖNELİK ÖNLEMLER

Hava koşullarındaki ani değişiklere dikkat edin. Aniden bastıran bir yağmur düğün davetlilerinize ve size zor anlar yaşatabilir bu sebeple düğünü gerçekleştireceğiniz ortamda kapalı bir salon olup olmadığı sorup öğrenerek, gereken olası bir durumda misafirlerinizi oraya transfer ederek eğlenceye orada devam edebilir böylelikle bu özel günün kötü hatırlanmasını önleyebilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.