Düğün yemeği zehir oldu

Düğün yemeği zehir oldu

Bursa'nın Karacabey ilçesinde bir düğün sırasında dağıtılan yemekten zehirlenen çok sayıda vatandaş, hastaneye akın etti.

Bursa'nın Karacabey ilçesinde bir düğün sırasında dağıtılan yemekten zehirlenen çok sayıda vatandaş, hastaneye akın etti. Zehirlenme vakaları o kadar fazla ki, Karacabey Devlet Hastanesi'nin acil servisi dolup taştı. Olay, amatör kameralara saniye saniye yansıdı.

Kaza, Karacabey ilçesi Kıranlar Mahallesi'nde gerçekleşti. Bir düğün merasiminde davetlilere ikram edilen yemekten yiyenler, kısa süre sonra mide bulantısı ve kusma gibi belirtiler yaşamaya başladı. Mide ağrısına dayanamayan vatandaşlar, ambulans çağırarak veya kendi araçlarıyla Karacabey Devlet Hastanesi'ne akın etti.

Hastaneye gelen hastalarda yapılan ilk incelemelerde, gıda zehirlenmesi belirtileri tespit edildi. Zehirlenme vakalarının artmasıyla hastane acil servisi yoğunlaştı. Doktorlar ve sağlık personelleri, zehirlenen vatandaşlara müdahale etmeye başladı.

Yaşanan olayı amatör kameralara çeken vatandaşlar, hastanedeki yoğunluğu saniye saniye görüntüledi. Görüntülerde, acil serviste bekleyen çok sayıda hasta ve panik halindeki vatandaşlar görülüyor.

Zehirlenme vakaları ve hastanedeki yoğunluk ile ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.