Dünya devi Türkiye'de fabrika açacak: 4 bin çalışanı bulunuyor

Dünya devi Türkiye'de fabrika açacak: 4 bin çalışanı bulunuyor

Dev firma Türkiye'de yeni bir merkez açma kararı aldı.

Almanya kökenli fotoğraf kağıdı üreticisi Felix Schoeller, Türkiye'de yeni bir merkez açma kararı aldı. Şirket, 2025 yılının ocak ayında İstanbul'da faaliyetlerine başlayacak.

1895 yılında fotoğraf makinesinin icadıyla birlikte kurulan Felix Schoeller, günümüzde Avrupa'nın en büyük üç üreticisinden biri olarak tanınıyor. Schoeller ailesi tarafından yönetilen şirket, Kanada’dan Hindistan’a, ABD’den Danimarka’ya kadar uzanan 17 farklı bölgede yaklaşık 4 bin çalışanıyla global ölçekte faaliyet gösteriyor.

csm-werk-gunzach-b69161bb30.jpgFelix Schoeller, 1 milyar euroyu aşan cirosu ile paketleme için esnek kağıt kompozitleri, mobilya ve ahşap bazlı panel endüstrileri gibi çeşitli alanlarda ürünler sunuyor. Şirket, Asya pazarında önemli bir adım atarak Türkiye'ye yatırım yapma kararı aldı.

felix-schoeller-turkiye.webpYeni merkez, şirketin birinci sınıf özel kağıtlarına yönelik hizmet yelpazesini Orta Doğu dahil olmak üzere bölgedeki tüm müşterilere sunacak. Felix Schoeller yöneticisi Matthias Breimhorst, “Türkiye ve Orta Doğu’daki müşterilerimiz, küresel üretim ağımızdan faydalanacak. Bu, hem ileri görüşlü hem de pratik çözümler için temel oluşturacak” dedi. İstanbul'daki yeni merkez, müşterilere gerçek katma değer yaratma amacı taşıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.