Dünyaca ünlü iki banka açıkladı'Yıl sonu altının durumu ne olacak'

Dünyaca ünlü iki banka açıkladı'Yıl sonu altının durumu ne olacak'

Merkez Bznkasının faiz arttırımı ve ekonomik dalgalanmalar sonucunda altının yıl sonu durumu yatırımcılar tarafından merak ediliyor. İşte dünyaca ünlü iki bankanın tahmini...

Piyasalardaki ekonomik dalgalanmalar zaman zaman altın fiyatlarında iniş ve çıkışlara neden olduğundan yatırımcılar altın fiyatlarındaki son döneme ilişkin değişiklikleri yakından takip ediyor.Çeyrek altın ve ons altın fiyatları, her gün milyonlarca vatandaş tarafından aratılıyor. Yatırımcıların takip ettiği dünyaca ünlü bankalardan ikisi son dönemdeki piyasa dalgalanmalarının ardından yıl sonu altın fiyatlarına ilişkin tahminlerini paylaştı.

ceyrek-altin-ne-kadar-guncel-altin-fiyatlari.jpg

ALTIN 2100 DOLAR SEVİYELERİNİ GÖREBİLİR

Citibank ve Commerzbank gibi önde gelen finans kuruluşlarının yıl sonu altın tahminleri, piyasa gözlemcileri tarafından dikkatle izleniyor. Alman Commerzbank, yıl sonu için oldukça dikkat çekici bir tahminde bulunarak altının 2100 dolar seviyelerini görebileceğini açıkladı.Citibank analistleri ise ons altının bu yıl 1.900 dolar seviyesinde destek bulduğunu ve önümüzdeki dönemde 2.100 dolar seviyelerini aşabileceğini belirtti.Son dönemlerde yaşanan düşüşlere rağmen altın, ekonomik belirsizlikler ve piyasa dalgalanmaları karşısında güvenli bir liman olarak kabul ediliyor. Uzmanların söylerimlerine göre önümüzdeki 1,5 aylık süreç önem taşıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.