Düşen uçağın yolcusuydu! İçtiği kahve hayatını kurtardı

Düşen uçağın yolcusuydu! İçtiği kahve hayatını kurtardı

Brezilya'nın Sao Paulo eyaletinde 62 kişiye mezar olan uçağın düşmesi olayında yeni bir gelişme ortaya çıktı. Bir yolcu, kahvesi sayesinde sağ kaldı.

Brezilya'nın Sao Paulo eyaletinde, içinde 58 yolcu ve 4 mürettebat bulunan bir yolcu uçağı düştü. Tüm yolcuların ve mürettebatın hayatını kaybettiği bu trajik kazada, uçağın düşmesinden sadece bir yolcu şans eseri kurtuldu. Bu yolcu, uçağa binmeyi kahve içmek için ertelediği için ölümden kıl payı kurtulmuş oldu. Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva, Sao Paulo eyaletine bağlı Vinhedo şehrinde meydana gelen bu felaketin detaylarını kamuoyu ile paylaştı ve kazada hayatını kaybedenler için başsağlığı dileğinde bulundu.

brezilyajpg-h0bhm0vejeqaa-d6xfi74g.jpg

62 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva, Sao Paulo eyaletine bağlı Vinhedo şehrinde meydana gelen kaza sonrası yaptığı duyuruda, “Herkesin ayağa kalkmasını ve 1 dakikalık saygı duruşunda bulunmasını rica ediyorum. Çünkü Sao Paulo’daki Vinhedo şehrinde 58 yolcu ve 4 mürettebat bulunan bir uçak düştü ve görünüşe göre hepsi hayatını kaybetti” ifadelerini kullanmıştı.

RADARDAN KAYBOLDU

Brezilya'da, Parana eyaletinin Cascavel şehrinden Sao Paulo'ya seyahat eden küçük çift motorlu bir yolcu uçağı, yerel saatle 13.30 sıralarında radardan kayboldu. Brezilya Sivil Savunması, uçağın düşmesi sonucu bir binaya hasar verdiğini bildirdi. Olayda binada bulunan kimse yaralanmadı. Yetkililer, uçağın düşüş nedenini ve sinyalinin kaybolma sebeplerini araştırıyor.

images-001.jpg

İÇTİĞİ KAHVE HAYATINI KURTARDI

Uçağın düşmesiyle ilgili sağ kurtulan kimsenin olmadığı açıklanmıştı. Ancak yolculardan birini içtiği kahvenin kurtardığı öğrenildi. Birçok kişi bu inanılmaz olayı konuşmaya başladı.

Düşen uçağın yolcusu olan, ancak kahve içtiği için uçağı kaçıran bir yolcunun bulunduğu bilgisi şaşkınlığa neden oldu Yolcu listesinde olan kişinin kahve içtiği için uçağı kaçırdığı, bu sayede sağ kaldığı ve uçakta olmadığı anlaşıldı.

Sağ kurtulan kimsenin olmadığı uçağı kaçıran ve binemeyen adam, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.