Düzce'de fırtına hayatı olumsuz etkiledi

Düzce'de fırtına hayatı olumsuz etkiledi

Düzce'de öğle saatlerinde başlayan şiddetli fırtına ve ardından gelen yoğun yağışlar, yaşamı olumsuz yönde etkiledi.

Şehir merkezindeki ağaçlar fırtına nedeniyle devrildi, bu durum ise bir servis minibüsü ile bir otomobilin altında kalmasına sebep oldu.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün fırtına ve yağış uyarılarının ardından, Düzce'de öğle saatlerinde şiddetli bir fırtına başladı. Hamidiye Mahallesi ve Aziziye Mahallesi gibi bölgelerde etkili olan şiddetli rüzgarlar, ağaçların devrilmesine yol açtı ve bazı yolların kapanmasına sebep oldu.

Düzce Belediyesi'ne bağlı İtfaiye ekipleri, devrilen ağaçları keserek yolları temizledi. Bu süreçte, ağaçların altında kalan bir servis minibüsü ve bir otomobil de kurtarıldı.

Otomobilin sahibi Ayşe Kalaycıoğlu, yaşadığı deneyimi anlatırken, kursa geldiğini ve park yeri bulamadığı için ağacın altına park etmek zorunda kaldığını dile getirdi. Ancak, ağacın yıkılması sonucunda aracının zarar gördüğünü belirterek, "Kursa gelmiştim. Ancak park ettiğim yere başka araçlar da çekiliyordu, bu yüzden ben de ağacın altına park ettim. Her zaman olduğu gibi, otomobilimin önüne telefonumu bırakmıştım. Ancak, telefonla gelen haberle ağacın yıkıldığını öğrendim. Geldiğimde ise arabamın ağaç altında kaldığını gördüm" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.