Düzce'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi gözaltına alındı

Düzce'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi gözaltına alındı

Düzce'de devam eden uyuşturucu ile mücadele çabaları kapsamında, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir şüpheliyi uyuşturucu üretimi yapma suçlamasıyla tutukladı.

Operasyon sırasında, zanlının evinde ve kişisel eşyaları arasında, sentetik ilaçlar ve bu ilaçların üretiminde kullanılan çeşitli malzemeler bulundu. Düzce Cumhuriyet Savcılığı'nın yönlendirmesiyle yürütülen soruşturma çerçevesinde, Y. A. H. adındaki 22 yaşındaki şüphelinin evinde ve üzerinde detaylı aramalar gerçekleştirildi.

Aramalarda, 480 adet sentetik ilaç, 242 gram sentetik ilaç yapımında kullanılan ham madde, 50 adet satışa hazır dolu kapsül ve hassas bir terazi ele geçirildi. Ayrıca, sentetik ilaç üretiminde kullanılan 890 boş kapsül, bir ışıklı büyüteç, bir pH metre, bir cımbız, üç demir spatula, iki tutamaçlı spatula, çok sayıda kilitli şeffaf poşet, iki beyaz plastik el yapımı aparat ve bir şırınga gibi çeşitli malzemeler bulundu. Yapılan bu başarılı operasyonla, Y. A. H. isimli şüpheli, Düzce Cumhuriyet Savcılığı'nın emriyle uyuşturucu üretimi yapmak suçundan gözaltına alındı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.