Ebru Yaşar üçüncü kez rekor kırdı

Ebru Yaşar üçüncü kez rekor kırdı

Ünlü sanatçı Ebru Yaşar, Kültür Yolu Festivali kapsamında Çanakkale'de verdiği konserde 122 bin kişiyi bir araya getirerek müzik tarihine geçti.

Daha önce Trabzon’da 100 bin ve Erzurum’da 120 bin kişiyi toplayan Yaşar, üçüncü kez seyirci rekoru kırarak başarısını taçlandırdı. Bu performansıyla dünya starları Adele ve Taylor Swift gibi isimleri geride bıraktı.

Son albümü “Yine Çalıyor” ile müzik listelerinde zirveye yerleşen Ebru Yaşar, festivalde sahne performansı ve repertuarıyla izleyicilerden tam not aldı. Ayrıca, Siyam ile yaptığı düet “Yoksun” parçasıyla YouTube Dünya Listesi’nde de Cardi B ve Miley Cyrus gibi ünlü isimleri geride bırakmayı başardı. Bu başarı, Ebru Yaşar’ı dünya müzik sahnesinde önemli bir yere taşıdı.

ebru1.webp

Ebru Yaşar, Çanakkale'deki Kültür Yolu Festivali'nde verdiği konserle izleyenlere hem müzikal hem de eğlenceli anlar yaşattı. Konserde iki kadın hayranını sahneye çıkararak onlarla Roman havası oynayan Yaşar, sahneye aldığı küçük bir kız çocuğuyla da dans ederek seyircileri neşelendirdi. Sanatçı, performansının ardından hayranlarına hitaben duygusal bir konuşma yaptı ve Çanakkale’nin tarihi mirasına vurgu yaparak "Sizlerle birlikte olduğum için çok şanslıyım" dedi.

Konserde "Ben Ne Yangınlar Gördüm", "Kafamın İçi", "Cumartesi", "Havadan Sudan" ve "Kehribar" gibi hit parçalarını seslendiren Ebru Yaşar, izleyicilerden büyük beğeni topladı.

ebru2.webp

Ayrıca, geçtiğimiz ay Erzurum’da verdiği konserde de hem seyirci hem de desibel rekoru kıran sanatçı, 120 bin kişilik kalabalığı toplamıştı. Bu performansı sosyal medya platformu X'te de büyük yankı uyandırarak TT (trend topic) listesine girmeyi başarmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.