Efeler Belediyesi'nden yangına karşı önlem

Efeler Belediyesi'nden yangına karşı önlem

Efeler Belediyesi, yangın tehlikelerini önlemek amacıyla, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ekipleri tarafından boş arsaların denetimini gerçekleştiriyor.

Yüksek sıcaklıklar ve kurumuş otlar nedeniyle yangın riski taşıyan boş arsalar, ilçe genelinde dikkatle inceleniyor. Ekipler, keşifler ve vatandaşlardan gelen ihbarlar sonucunda risk taşıyan arsaları belirleyerek, arsa sahiplerine temizlik için 10 günlük süre tanıyan tebligatlar gönderiyor.

aw235293-02-1.jpg

Arsalarını temizleyemeyen arsa sahipleri, belediyeye başvurarak arsalarını temizlettirebiliyor; bu durumda metrekare başına ücretlendirme yapılarak işlem gerçekleştiriliyor.

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, yapılan bu çalışmalarla ilgili olarak, yangın tehlikesine karşı proaktif önlemler alındığını belirtti ve vatandaşların bu süreçte dikkatli ve duyarlı olmalarını, belediye ile iş birliği yapmalarını istedi.

aw235293-03-1.jpg

Başkan Yetişkin, bu çalışmaların temel amacının ilçede yangınları önlemek ve vatandaşların huzur içinde yaşamalarını sağlamak olduğunu vurguladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.