Ekonomiden dert yanan vatandaşa iki işte çalış yanıtı: Benim oyum bunun oyuyla bir mi şimdi?

Ekonomiden dert yanan vatandaşa iki işte çalış yanıtı: Benim oyum bunun oyuyla bir mi şimdi?

Sokak röportajında iki Karadenizli vatandaşın tartışması sosyal medyada gündem oldu. Bir vatandaş, ekonomik kriz ve hayat pahalılığından dert yanarak erken seçim talep ederken, diğer vatandaş, "İsrail'i görmüyor musun? Ne erken seçimi?" şeklinde tepki gösterdi.

Sokak röportajları, vatandaşların dertlerini ifade edebildiği bir platform olarak dikkat çekmeye devam ediyor. Bu kez, iki Karadenizli vatandaş arasında yaşanan tartışma sosyal medyada geniş bir yankı uyandırdı.

Bir vatandaş, ekonomik kriz ve hayat pahalılığından şikayet ederek erken seçim talebinde bulunurken, diğeri, "İsrail'i görmüyor musun? Ne erken seçimi?" diyerek seçimlerin öncelikli olmadığını savundu.

33.webp

Kendisine mikrofon yöneltilerek Erken seçim olsun mu? sorusuna bir vatandaş, "Niye olsun ya? Görmüyor musun İsrail'i vura vura geliyor" derken bu duruma tepki gösteren diğer vatandaş ise "İsrail ile ne alakası var? Yarın seçim olsun. Emekli maaşı 12.500 lira, ev kirası 17 bin lira" cevabını verdi.

22.webp

Tartışmanın alevlenmesiyle birlikte muhabir zor anlar yaşadı. İki Karadenizli vatandaş arasındaki diyalog şu şekilde ilerledi:

- Ne erken seçimi ya? İsrail’i görmüyor musun?

+ İsrail’le ne alakası var şimdi? Ekonomiyi görmüyor musun?

- Ekonomide ne varmış? Git, iki işte çalış.

+ Sabah çalışıyorum zaten, gece de mi çalışayım? Benim oyum bununla aynı mı şimdi?

11-001.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.