Elektrik süpürgesinin çekim gücünü artırıyor! Performansını ikiye katlıyor

Elektrik süpürgesinin çekim gücünü artırıyor! Performansını ikiye katlıyor

Elektrik süpürgeniz zaman içerisinde çekim gücünü artıracak yöntem ortaya çıktı.

Elektrik süpürgesinin emiş gücünün azalmasına yol açan temel faktörler arasında tıkanmış filtreler, dolmuş toz torbası veya haznesi, hortum ve başlıklarda biriken tıkanıklıklar, motorun tozlanması veya aşınması ile düzenli bakımın ihmal edilmesi bulunuyor.

Picture background

FİLTRESİNİ DEĞİŞTİRİN VEYA TEMİZLEYİN

Elektrik süpürgenizin emiş gücünü artırmak için çeşitli yöntemler bulunmaktadır. İlk olarak, süpürgenizin filtresi zamanla toz ve kirle tıkanır, bu da emiş gücünü önemli ölçüde azaltır.

Filtreleri düzenli olarak temizleyin veya değiştirin. Yıkanabilir filtreleri, üreticinin talimatlarına göre temizleyerek yeniden kullanabilirsiniz. Elektrik süpürgenizin toz torbası veya haznesi dolduğunda emiş gücü düşer. Torbayı veya hazneyi düzenli olarak boşaltın ve temizleyin. Tek kullanımlık torbaları zamanında değiştirin.

Picture background

TIKANIKLIKLARI KONTROL EDİN

Süpürgenizin hortumu veya başlık kısmı tıkandığında emiş gücü azalır. Hortumun ve başlıkların içini kontrol edin ve varsa tıkanıklıkları giderin.

Bu, hava akışını artırarak süpürgenizin performansını yükseltir. Süpürgenizin fırça ruloları saç ve ipliklerle dolduğunda, zemin temizleme etkinliği azalır. Ruloları düzenli olarak temizleyin ve dolaşmış saçları, iplikleri çıkarın.

PARÇALARI DOĞRU KULLANIN

Süpürgenizin motoru zamanla tozlanabilir ve bu da performansını etkileyebilir. Motor kısmını temiz tutarak ve periyodik bakımlarını yaparak emiş gücünü artırabilirsiniz.

Ucuz ve kalitesiz parçalar süpürgenizin performansını olumsuz etkileyebilir. Süpürge başlıklarını doğru yüzeyler için kullanın. Halı, sert zemin ve diğer yüzeyler için uygun başlıkları seçmek, temizlik etkinliğini artırır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.