Elinde gram altını olanlar dikkat: Selçuk Geçer olacakları açıkladı!

Elinde gram altını olanlar dikkat: Selçuk Geçer olacakları açıkladı!

Altın ve para piyasalarına ilişkin YouTube kanalından yorumlamalarda bulunan Selçuk Geçer‘den gram altın ile ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi.

Ekonomik dalgalanmalara rağmen bazı vatandaşlar tarafından altın güvenli bir yatırım aracı olarak görülmeye devam ediyor. Dış politikada yaşanan gelişmeler sebebiyle altının seyri yatırımcılar tarafından merak edilirken, altın ve para piyasalarına ilişkin YouTube kanalından yorumlamalar da bulunan Selçuk Geçer‘den dikkat çeken bir açıklama geldi.

DALGALANMALAR SÜRÜYOR

Pedin faiz indiriminden etkilenen altın rekor üstüne rekor kırarak yeni haftaya başladı. Ekim ayına dalgalanma ile başlayan altın fiyatları sebebiyle yatırımcılar son dönemdeki ekonomik gelişmeleri yakından takip etmeyi sürdürüyor. Son on gün içerisinde 2934 TL seviyesine kadar yükselen gram altın fiyatları yeni hafta ile birlikte 2888 seviyelerine kadar düştü.

Geçer dalgalanmalı seyreden altın fiyatları ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Dış politikadaki gelişmeler altın fiyatlarının seyrini etkiledi uzun vadeli altın yatırımcıları için tüyolar veren Geçer ''Gram altın bulundurmak mantıklı olabilir ancak doların istikrarlı kalması durumunda ons altındaki geri çekilmenin gram altına da yansıması muhtemel'' ifadelerini kullandı.

(YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.