Emeklilere artık ücretsiz oldu! Beklenen haber sonunda geldi

Emeklilere artık ücretsiz oldu! Beklenen haber sonunda geldi

Geçim sıkıntısı yaşayan emeklilerin yüzünü güldürecek haber geldi. Artık ücretsiz olacak.

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, maaşları enflasyonun çok altında kalan ve büyük geçim sıkıntısı yaşayan emeklilerin yaşam koşullarını iyileştirmek amacıyla 'Emekli Lokantası ve Çay Evi' projesini hayata geçireceklerini müjdeledi.

Başkan Tutdere, projeyle ilgili çalışmalarını ve emekli vatandaşlarla görüşmelerini gerçekleştirmek üzere Demokrasi Parkı'nı ziyaret etti. Burada emekli vatandaşlarla samimi bir sohbet gerçekleştiren Tutdere, onların öneri ve taleplerine kulak verdi. 'Emekli Lokantası ve Çay Evi' projesinin Adıyaman'da yaşayan emeklilere ekonomik destek sağlayacak bir adım olacağını belirtti.

aw245189-02.jpg

İNDİRİM VE ÜCRETSİZ OLACAK

Başkan Tutdere, proje kapsamında emekli vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştırmak ve sosyal etkileşimlerini artırmak amacıyla bu tesislerin hayata geçirilmesinin önemine değindi. Söz konusu projenin içerisinde yer alacak uygulamaların indirimli ve ücretsiz olması bekleniyor.

Belediye Başkan Abdurrahman Tutdere, Adıyaman’ın her bireyin sorununu çözmekle yükümlü olduklarını ve bunun için gece gündüz demeden gayretle çalıştıklarını aktaran Tutdere, halkın içinden gelen biri olduğunu, halkın yaşadığı her sorunu çok iyi bildiklerini aktardı.

aw245189-01.jpg

"EMEKIİLERE DESTEK OLMAYI AMAÇLIYORUZ"

Bu sorunların çözümü için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğinin sözünü veren Abdurrahman Tutdere, “Şehrimizi eski güzel günlerine kavuşturmak için mücadele ederken, sosyal yaşama da dokunmaya çalışıyoruz. Bu anlamda, emeklilerimizin yararlanabileceği bir lokanta ve çay evi projesinin incelemesini yapmak için buradayız.” şeklinde konuştu.

En kısa zamanda parkın en uygun yerinde belirtilen projeyi hayata geçireceklerini söyleyen Tutdere, “Bu proje sayesinde, yüksek enflasyon nedeniyle zor durumda olan emeklilerimize bir nebze olsun destek olmayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.