Emeklilere can suyu olacak ‘Resmen başladı’

Emeklilere can suyu olacak ‘Resmen başladı’

Emeklilere can suyu olacak olan seçim vaati gerçekleşti. Resmen başladığı açıklandı.

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu'nun seçim vaatlerinden biri daha gerçekleşti. Kemeraltı Abacıoğlu Han'da açılan "Mutluluk Kahvesi", emekliler için uygun fiyatlı ve keyifli bir sosyalleşme imkanı sunuyor.

EMEKLİLER İÇİN ÖZEL MEKAN

Mutluluk Kahvesi'nin açılışında konuşan Başkan Mutlu, emeklilerin sokağa çıkıp sosyalleşme ve bir şeyler içme imkanlarının kısıtlı olduğuna dikkat çekti. Bu sorunu çözmek için "Mutluluk Kahvesi" fikrini hayata geçirdiklerini ifade etti. Mutlu, "Belediyemizin bu mekanını da biz ağırlıklı olarak emeklilerimizin kullanacağı bir kafeye dönüştürelim istedik" dedi.

konak-belediyesi-emeklilerin-yaninda-mutluluk-kahvesi-hizmete-acildi-2jpeg-04-07-2024-15-02-55.jpeg

UYGUN FİYATLI KEYİF

Mutluluk Kahvesi'nde çay 5 TL, kahve ise 15 TL olarak sunuluyor. Bu uygun fiyat politikası ile emeklilerin bütçelerini zorlamadan keyifli vakit geçirmeleri amaçlanıyor.

SADECE KAHVE DEĞİL

Mutluluk Kahvesi sadece kahve içip sohbet etmek için değil, aynı zamanda yeni şeyler öğrenmek için de bir mekan olacak. Feyza Paker'in anısına açılan kitaplıktan yararlanabilen emekliler, üst kattaki atölyelerde de çeşitli kurslara katılabilecek.

konak-belediyesi-emeklilerin-yaninda-mutluluk-kahvesi-hizmete-acildi-1jpeg-04-07-2024-15-02-54.jpeg

KEMERALTI'NA CANLILIK KATACAK

Mutluluk Kahvesi'nin Kemeraltı'nın canlılığına da katkı sağlaması bekleniyor. Başkan Mutlu, "Sizlerin de desteğiyle, Kemeraltı'nın yaşamasına, Kemeraltı'nın canlanmasına bir nebze bizim de katkımız olur" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.