Emeklilere hangi banka ne kadar promosyon veriyor?

Emeklilere hangi banka ne kadar promosyon veriyor?

Emekli maaşı alanlarına bankalardan 2.500 TL ek ödeme yapılmaya devam ediyor. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor?...

Emeklilere hangi banka promosyon veriyor?

Emeklilere bankalar aracılığıyla sunulan promosyonlar ilk olarak 2017 yılında uygulanmaya başladı. Şubat ve Mart ayları döneminde başlatılan bu uygulama sonrasında ikinci dönem ödemelerini ise emekliler 2020 yılında, 3 yıl sonra aldılar.

Üçüncü dönem ise 2023 yılında başlayacak. Ancak yeni emekli olan vatandaşlar dilediği bankayı seçebiliyor. 3 yıl boyunca maaşını yüksek promosyon veren bankalardan almayı taahhüt edenler bu haktan yararlanabilecek.

Takvim’de yer alan habere göre, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve bankalar arasında yeniden yapılacak anlaşma sonrasında taban promosyon miktarının da yükselmesi bekleniyor.

AKBANK EMEKLİ PROMOSYONU

Emekli maaş ödemeleri kapsamında 2022 yılı için 31 Mart'a kadar başvurularını yapan emekliler 2.500 TL'ye kadar Akbank emekli promosyon ödemlerinden yararlanabilecek. Aylık maaş tutarına göre yapılacak ödemeden yararlanmak için emekli maaşını aldığı mevcut bankadaki 3 yıllık taahhüdünün dolmuş olması gerekmektedir

ING BANK EMEKLİ PROMOSYONU

ING Bank'tan emekli maaşını almayı taahhüt edenlere 2.500 TL nakit promosyon fırsatı sunuluyor. Emekli maaşını sadece maaşını taşıyarak artırmak isteyenler ayrıca birçok emeklilere özel bankacılık avantajlarından da yararlanabilecekler.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.