Engin Polat cezaevinden çıktı: İşte ilk görüntüler

Engin Polat cezaevinden çıktı: İşte ilk görüntüler

Kara para aklama suçlamasından 10 aydır cezaevinde bulunan ve bugün tahliyesine karar verilen Engin Polat cezaevinden çıktı.

"Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama", "Suç işlemek amacıyla örgüt kurma" ve "Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun’a muhalefet" suçlamalarıyla haklarında dava açılan Dilan ve Engin Polat çiftinin de aralarında yer aldığı 4’ü tutuklu 28 sanık davanın 3. gününde yeniden hakim karşısına çıkarıldı.

Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Ahmet Gün ile tutuksuz sanıklar Dilan Polat, Can Doğu ve Sinem Sıla Doğu’nun yanı sıra diğer tutuksuz sanıklar katıldı.

Tutuklu sanık Engin Polat, Alper Kürşat Polat ve Sezgin Polat ise SEGBIS (Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi) aracılığıyla duruşma salonuna katıldı.

TÜM SANIKLARA TAHLİYE

Ara kararını açıklayan mahkeme tutuklu sanık Engin Polat, Alper Kürşat Polat, Sezgin Polat ve Ahmet Gün’ün tahliye edilmesine karar verdi. Sanıkların mal varlıkları üzerindeki tedbir kararlarının kaldırılması talebi ise reddedildi.

engin-polat-cezaevinden-cikti-17794513-4520-amp.webpSanıklar hakkında uygulanan yurt dışına çıkış yasağının devamına hükmeden mahkeme, adli kontrol yükümlülüklerini ise kaldırdı.

CEZAEVİNDEN TAHLİYE EDİLDİ

Engin Polat, 10 ay sonra cezaevinden tahliye edildi. Polat'ı cezaevi çıkışında eşi Dilan Polat karşıladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.