Erdoğan'dan kamu bankalarına çağrı: ''Togg'a yönelik böyle bir adım atılabilir''

Erdoğan'dan kamu bankalarına çağrı: ''Togg'a yönelik böyle bir adım atılabilir''

Erdoğan, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yerli otomobil Togg'a özel kredi için de kamu bankalarına çağrıda bulundu.

AKP''li Cumhurbaşkanı Erdoğan, CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Kamu bankalarına çağrıda bulunan Erdoğan, ''''Görüşmeleri yapıp, kamu bankalarımızı süratle bir araya getirip, önümüzdeki 7 yılda 1 milyon Togg yollarda olsun'''' diye konuştu. 

TOGG''A ÖZEL KREDİ

Erdoğan''ın kamu bankalarına çağrısı şu şekilde:

''''Togg''a kamu bankalarından kredi verilmesi konusunda buradan kendilerine çağrıda bulunuyorum. Gerekirse kendileriyle ortak toplantı yapıp, böyle bir zemini oluşturmaları hususunda inşallah bu adımı atmayı ben de düşünüyorum. Nasıl konutta böyle bir imkan hazırladıysalar, Togg''a yönelik böyle adım atılabilir. Bütün endişem, Togg''un araç yetiştirme noktasında durumu ne olur? Talep çok fazla. Öyle de böyle de olsa Togg''un tüm yönetimiyle başta Sanayi ve Teknoloji Bakanım olmak üzere görüşmeleri yapıp kamu bankalarımızı süratle bir araya getirip. Önümüzdeki 7 yılda 1 milyon Togg inşallah yollarda olacak. Acaba Togg için zırhlı yapılabilir mi? Bunun çalışmasını Gürcan Bey mesai arkadaşlarıyla yapabilecektir diye düşünüyorum.''''

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.