Erdoğan'ın açılışını yaptığı tesiste inşaat devam ediyor

Erdoğan'ın açılışını yaptığı tesiste inşaat devam ediyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bandırma’da, toplantı salonundan açılışını yaptığı Bor Karbür Fabrikası’nda, inşaatın devam ettiği ortaya çıktı.

Duygu Şahsuvar/ KAMUSON HABER- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mart’ta açılışını yaptığı Balıkesir''de Bandırma Eti Maden Bor Karbür Üretim Tesisi’nde halen inşaat çalışmalarının devam ettiği ortaya çıktı.

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, sosyal medya hesabından haçılış töreni yapılan Bor Kabrür Fabrikasının üretim yapmadığını ve inşaatının devam ettiğine dair bir görüntü paylaştı.

Çömez "Erdoğan’ın geçen hafta, Bandırma’da, toplantı salonundan açılışını yaptığı Bor Karbür Fabrikası’nda, inşaatın devam ettiğini ve şu an üretim olmadığını biliyor muydunuz? Bu sahte açılış furyasının bir nedeni olmalı" açıklamasını yapıp tesisin görüntülerini paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 19 Mart’ta Bandırma Bor Karbür Üretim Tesisi Açılış Töreni''nde yaptığı konuşmada, Türkiye''nin stratejik ürünleri arasında yer alan bor madeninin katma değerini, "cevherden mücevhere" anlayışıyla 300 kat artıracak tesisin açılışı vesilesiyle bir arada olunduğunu belirterek, "Yatırım bedeli 80 milyon doları bulan Bandırma Bor Karbür Üretim Tesisi, bu alanda ülkemizin ilk, dünyanın da sayılı işletmelerinden biri olacaktır." açıklamasını yapmıştı.

Tesisin inşaatını paylaşan Turhan Çömez, geçtiğimiz gün de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın temelini attığı Hatay’daki Defne Devlet Hastanesi’nin temel fotoğraflarını paylaşmış, fotoğrafta, temel atma töreninde ekrana yansıtılan görüntülerin yanılsamaya yol açtığı anlaşıldığı anlar da sosyal medyanın gündemine oturmuştu. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.