Eski eşini keser sapıyla öldürmüştü! Hakim karşısına çıktı

Eski eşini keser sapıyla öldürmüştü! Hakim karşısına çıktı

Boşandığı eşi Ayşe Çetin'i (48) keser sapı ile vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Mükerrem Başarmak (49), 3. kez hakim karşısına çıktı.

Altınordu ilçesinde 28 Ağustos 2023 tarihinde, boşandığı eşi Ayşe Çetin'i (48) keser sapı ile vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Mükerrem Başarmak (49), 3. kez hakim karşısına çıktı.

Ordu 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada sanık Mükerrem Başarmak ve taraf avukatları hazır bulundu. Olay günü polise ihbar üzerine eve giden polis memurları da tanık olarak ifadelerini verdi.

Tanık polis memurları, olayın gerçekleştiği eve gittiklerinde kadın çığlıkları duyduklarını ve kapının kilitli olduğunu ifade etti. Kapıyı kırarak içeriye giren polisler, Ayşe Çetin'in yerde cansız yattığını ve zanlı Mükerrem Başarmak'ı suç aletini elindeyken etkisiz hale getirdiklerini belirtti.

Tanık ifadelerinin ardından savcılık mütalaasını sundu. Mütalaada, sanık Mükerrem Başarmak'ın boşandığı eşi Ayşe Çetin'i kasten tasarlayarak öldürdüğü ve suçu işlemeden önce sosyal medya üzerinden eski eşine ait videoları izlediği belirtildi. Savcılık, sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmesini talep etti.

Ordu 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianamede de sanık hakkında 'boşandığı kadını tasarlayarak kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenmişti. Mahkeme, kararını vermek üzere duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.