Esra Erol'daki Cemile'nin son hali ortaya çıktı. Görenler tanıyamadı. Kız Cemile ne yaptın kendine

Esra Erol'daki Cemile'nin son hali ortaya çıktı. Görenler tanıyamadı. Kız Cemile ne yaptın kendine

Esra Erol'da programıyla Cemile, ev sahibi tarafından maruz kaldığı iftirayı TikTok'ta anlatarak sosyal medyada dikkat çekti.

Esra Erol'da programıyla tanınan ve canlı yayındaki tepkileriyle dikkat çeken Cemile, aylar sonra TikTok'ta tekrar ortaya çıktı. Ev sahibi tarafından kendisine atılan iftirayı anlatan Cemile, Esra Erol'da eşinin ve ailesinin kendisini sokağa attığını iddia etmişti. Uzun bir süre medyada görünmeyen Cemile sosyal medya platformu TikTok'ta yeniden ortaya çıktı.

Cemile, evine tamirci çağırdığı için ev sahibi tarafından ahlaksız bir iftiraya maruz kaldığını söyledi. Fırınını tamir etmeye gelen tamirciyle ilişki yaşadığını ima eden ev sahibinin bu iftirası karşısında çılgına dönen Cemile, soluğu karakolda aldı ve ev sahibini şikayet etti. Cemile, "Fırın çalışmadı, ben de servisi aradım. Adam geldi fırına baktı. Adam çıkarken ev sahibi gördü, aklına şeytanlık geldi. İftira atmaya kalktı. Ben de gittim bunu şikayet ettim. Beni haklı buldular. Ben eve tamirci çağıramaz mıyım? Evinden çıkarmak için bahane uydurdu." dedi. Ayrıca ev sahibinin kışın sıcak suyu açmadığını ve kömür parası ödemesine rağmen soğukta yaşadığını da dile getiren Cemile, şu anda evsiz ve işsiz olduğunu söyleyerek sosyal medya üzerinden yardım çağrısında bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.