Ezgi Mola açtı ağzını yumdu gözünü! Yaşanan vahşete daha fazla dayanamadı

Ezgi Mola açtı ağzını yumdu gözünü! Yaşanan vahşete daha fazla dayanamadı

Fatih'te yaşanan vahşi cinayetler tüm Türkiye'nin ciğerini yakarken ünlü oyuncu Ezgi Mola'dan büyük isyan geldi.

Fatih'te yaşanan vahşet dolu iki kadın cinayeti, Türkiye genelinde büyük tepki yarattı. Ünlü oyuncu Ezgi Mola da bu cinayetler üzerine öfkesini dile getirerek suçluların cezalandırılması gerektiğini sert bir dille belirtti.

semihh.webp

Mola, "Bu vahşet nasıl bitecek? Suçlular hapse girdiğinde, adalet yerini bulduğunda bitecek" diyerek, kadın cinayetlerine karşı tepki gösterdi.

Fatih'te yaşanan olaylarda Semih Çelik, İkbal Uzuner'i katletti ve ardından kendisi de intihar etti.

Cinayet zanlısı Çelik'in, bu olaydan kısa bir süre önce başka bir kadını da katlettiği ortaya çıktı. Bu dehşet verici olaylara pek çok kesimden tepkiler yükselirken, Ezgi Mola da kadın cinayetlerinin sona erdirilmesi gerektiğini belirtti.

ÖFKE KUSTU

Ezgi Mola suçluların cezasını çekmemesinden yakınarak “Her gün yeni bir şey duymaktan maf olduk. Bu vahşet nasıl bitecek? İnsanlar suçlular çektiğinde, hapse girdiğinde... Adalet yerini bulduğunda bitecek...”

semihh.webp

‘BU KADER OLAMAZ’

Gereken cezaların verilmesi gerektiğinin altını çizen ünlü oyuncu, ifadelerinin devamında “Bu kadın cinayetleri korkunç bir halde ve ne yazık ki hiçbir şey yapılmıyor... Biraz gerçekçi olmamız gerekiyor. Bu kader olamaz. Bunun önleminin alınması gerekiyor. Yasa olması gerekiyor. Bunun sonuçlarını görmemiz gerekiyor. Böyle giderse kadın cinayetleri bitmeyecek. Suçlu ceza çekmeli, suçlu hapse girmeli. Bunun suç olduğu insanlara kafasına vura vura anlatılmalı” diyerek öfkesini gözler önüne serdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.