Faturalı hat sahiplerine 3 ay ücretsiz oldu! Operatör şirketinden yeni karar

Faturalı hat sahiplerine 3 ay ücretsiz oldu! Operatör şirketinden yeni karar

Dev operatör şirketinden hat sahiplerini sevindirecek haber geldi. Faturalı hat sahiplerine 3 ay ücretsiz oldu.

Bireysel faturalı müşterilerine, telefon ya da Wi-Fi bağlantısı olmadan, akıllı saatleri üzerinden telefon numaralarını kullanarak arama yapma ve internet erişimi sağlama imkânı tanındı. Hat sahiplerine bu yeniliğe çok sevinecek.

Yeni servis sayesinde, kullanıcılar hareket halindeyken, spor yaparken veya plajda olduklarında bile bağlantıda kalabilecek ve arama yapabilecek. Bu sayede kullanıcılar mesaj gönderebiliyor ve internet kullanımı sürdürebilecek.

3 AY ÜCRETSİZ OLACAK

Vodafone'un sunduğu OneNumber uygulaması, ilk 3 ay ücretsiz kullanım imkânı sunarak müşterilere avantaj sağlıyor.

shutterstock-2074580662-2e16d0ba-fill-1000x600.jpg

Servisin geçerli olduğu tarih itibarıyla, ilk 6 ay içinde gelen müşterilere bu hizmetin ilk 3 ayı ücretsiz olarak sunulacak. Servis, taahhüt gerektirmeden tüm Vodafone bireysel faturalı müşteriler tarafından kullanılabilecek. Ayrıca, servis aboneliği ile birlikte, akıllı saat için mevcut telefon tarifesi de ortak kullanılabilecek.

vodafone.webp

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, konuyla ilgili "Vodafone olarak, sektörde sunduğumuz yenilikçi hizmetlerle müşterilerimizin dijitalleşme süreçlerinde yanlarında olmayı ve ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmayı sürdürüyoruz. Vodafone OneNumber servisi ile müşterilerimizin günlük yaşamlarını kolaylaştırmayı ve her durumda bağlantıda kalmalarını sağlamayı hedefliyoruz. Yeni servisi, geçerli olduğu tarih itibarıyla ilk 6 ay içinde gelen müşterilere ilk 3 ay ücretsiz sunuyoruz. Herkesi Vodafone avantajlarından yararlanmaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

aw264580-01.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.