Felipe Melo'dan Fenerbahçe itirafı: Mourinho'ya övgü dolu sözler

Felipe Melo'dan Fenerbahçe itirafı: Mourinho'ya övgü dolu sözler

Galatasaray'ın efsane futbolcusu Felipe Melo, Fenerbahçe derbisi öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Türkiye Süper Lig'de yarın oynanacak dev derbide Fenerbahçe – Galatasaray’ı konuk edecek. Dev derbi öncesi Galatasaray'ın eski Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Felipe Melo, Galatasaray için zor bir maç olacağını belirtirken "Biraz Fenerbahçe - Galatasaray derbisi hakkında konuşmak istiyorum. Biliyoruz ki bütün futbol seyircisinin çok sevdiği ve beklediği bir maç oluyor. Sadece Türkiye'de değil, bütün dünyada ilgi çeken ve hayatı durduran bir maç oluyor. Galatasaray için zor bir maç olacak" dedi.

Fenerbahçe ile deplasmanda oynamanın her zaman zor olduğuna dikkat çeken Melo “Fenerbahçe'nin evinde oynanan bir maç olacak. Fenerbahçe'nin evinde oynandığında her zaman zor olduğunu biliyoruz. Zor olduğunu şuradan anlayabiliriz. Ben sadece bir kupa kaldırabildim orada. Buradan anlayabiliriz ki Fenerbahçe'nin sahasında maç zor olacak" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun çok özel bir futbol figürü olduğunu belirten Felipe Melo "Tabii ki şimdi Fenerbahçe'nin başında özel bir adam var, Jose Mourinho. Dolayısıyla çok zor, mücadelesi yüksel bir maç izleyeceğiz" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.