Fenerbahçe'de ayrılık depremi

Fenerbahçe'de ayrılık depremi

Fenerbahçe Beko, bir ayrılık haberi ile sarsıldı. Bu sezon tarih yazan Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu ile yollar resmen ayrıldı.

Bu sezon iki kupa birden kaldırarak tarih yazan Fenerbahçe, bir ayrılık haberi ile derinden sarsıldı. Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın son 2 sezondur formasını giyen yıldız basketbolcusu Nick Calathes, resmen takımdan ayrıldı.

Calathes, Basketbol Süper Ligi final serisi son maçının ardından yapmış olduğu bir açıklamada, Fenerbahçe'nin kendisine burada oynaması için verdiği fırsattan dolayı çok minnettar olduğunu dile getirmiş ve buradan iyi duygularla ayrıldığını söylemişti.

aw229615-01-001.jpg

Fenerbahçe kulübü de bugün Nick Calathes ile yolların ayrıldığına dair resmi bir açıklama yayımladı. Fenerbahçe tarafından yayımlanan açıklamada, “Fenerbahçe Ailesi'ne verdiği katkılardan dolayı Nick Calathes’e teşekkür eder, kariyerinin yeni döneminde kendisine başarılar dileriz.” İfadelerine yer verildi.

aw229615-02-001.jpg

Yunan basketbolcu, bu sezon Fenerbahçe’nin EuroLeague Final Four oynama başarısı ve Süper Lig şampiyonluğunda önemli pay sahibi oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.