Fenerbahçe'de Livakovic gerçeği ortaya çıktı: Mourinho'dan ayağa kaldıran sözler

Fenerbahçe'de Livakovic gerçeği ortaya çıktı: Mourinho'dan ayağa kaldıran sözler

Fenerbahçe’de bu sezon sergilediği performans ile alkışlanan kaleci Livakovic'i ayağa kaldıran görüşme ortaya çıktı.

Fenerbahçe'nin 29 yaşındaki Hırvat kalecisi Dominik Livakovic, bu sezon sergilediği etkileyici performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Livakovic, Süper Lig’de oynadığı son 8 maçın 7'sinde kalesini gole kapatarak, takımına büyük katkı sağladı.

Sezon başında önemli bir değişim süreci yaşayan Livakovic'in arkasındaki isim ise deneyimli teknik direktör Jose Mourinho. Portekizli hoca, sezon başında kalecisiyle yüz yüze yaptığı 1 saate yakın bir görüşmede, ona olan güvenini dile getirdi. Mourinho, "Seninle yola devam etmek istiyorum, başka bir kaleci transfer etmeyeceğim" diyerek oyuncusuna moral verdi. Bu destekle kendine olan güvenini artıran Livakovic, sahadaki performansıyla güveni boşa çıkarmadı ve özellikle yaklaşan Galatasaray derbisinde Fenerbahçe’nin en önemli kozlarından biri olacak.

Geçtiğimiz sezon 48 maçta kalesinde 46 gol gören tecrübeli kaleci, zaman zaman eleştirilerin odağına oturmuştu. Ancak bu sezonki çıkışıyla eleştirileri geride bırakmayı başardı. Fenerbahçe, Livakovic’i 2023 yazında Dinamo Zagreb’den 6.65 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer etmişti ve kalecinin sarı-lacivertli kulüple olan sözleşmesi 2028’e kadar devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.