Fenerbahçe'de yeni sezon kombine bilet satışları başladı

Fenerbahçe'de yeni sezon kombine bilet satışları başladı

Fenerbahçe resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu bir duyuruda, 2024-25 sezonu kombine biletlerini satışa çıkarıyor. İşte kombine biletlerin kalem kalem fiyatları.

Fenerbahçe resmi internet sitesi üzerinden flaş bir açıklamada bulundu. Fenerbahçe’nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan bu açıklamada, Fenerbahçe taraftarının dört gözle beklediği haberin tüm ayrıntıları duyuruldu.

Picture background

2024-2025 sezonu için kombine bilet satışı başlıyor. Bugün, yani 2 Temmuz Salı günü saat 10.00’da kombine biletlerin yenileme süreci başlıyor.

Yeni sezon kombine biletlerinin zamlanması da gözlerden kaçmazken, kredi kartlarına taksit seçenekleri ile ilgili bir bilgilendirme de yapıldı.

Picture background

Fenerbahçe’den konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Passo.com.tr, Passo Mobil Uygulama ve stadyum kombine merkezinden taksitli kombine alımlarında World, Axess, Bonus, Advantage, Paraf, Maximum, Ziraat Combo ve Card Finans platformlarına vade farklı olarak 3,5,9,12 taksit uygulaması yapılmaktadır. Vade farkı oranları ödeme adımında girilen kart bilgisine göre listelenecektir.” İfadelerine yer berildi.

2024-25 SEZONU KOMBİNE FİYAT LİSTESİ

x.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.