Fenerbahçe'den Antalyaspor'a inanılmaz teklif! Serdar Dursun + para

Fenerbahçe'den Antalyaspor'a inanılmaz teklif! Serdar Dursun + para

Haji Wright ve Bünyamin Balcı için kolları sıvayan Fenerbahçe, Süper Lig ekibi Antalyaspor'a Serdar Dursun + para teklifinde bulundu.

Jorge Jesus için daha derinlikli bir kadro oluşturmak isteyen Fenerbahçe yönetimi, forma süresi az olan Serdar Dursun''u Antalyaspor''a vermek ve Bünyamin Balcı transferinde hızlıca sonuca gitmek istiyor. Transfer döneminin başlamasına az bir süre kala Samet Akaydın''ı açıklayan Sarı Lacivertli ekipte yeni hedef genç sağ bek.

ALIN SERDAR DURSUN''U VERİN HAJİ WRİGHT''I

Serdar Dursun''u takasta kullanmak isteyen Fenerbahçe, 22 yaşındaki Bünyamin Balcı''nın peşinde. Antalyaspor ile görüşmelere başlayan Fenerbahçe, Bünyamin Balcı transferini hızlıca bitirmek istiyor. Jorge Jesus ile ligin ikinci yarısında daha iyi işler yapmak isteyen yönetim, Serdar Dursun ve bir miktar para teklifi ile transferi tamamlamayı düşünüyor. Haji Wright''ı devre arası takımdan gönderme ihtimali yüksek olan Antalyaspor, Serdar Dursun takasına olumlu yaklaşıyor.

BÜNYAMİN BALCI DA YOLDA

Güncel piyasa değeri 4 milyon Euro olan ve Türkiye U21 formasını da 12 kez giyen sağ bek oyuncusu, bu sezon forma giydiği 17 maçta 1.320 dakika sahada kaldı ve 2 de asist kaydetti. Ajansspor''un haberine göre resmi temaslar devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.