Fenerbahçe’den Galatasaray’a transfer çalımı! Bütün planları altüst oldu

Fenerbahçe’den Galatasaray’a transfer çalımı! Bütün planları altüst oldu

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki şampiyonluk yarışının çok daha ateşli olacak gibi görünüyor. Fenerbahçe’den Batshuayi’yi renklerine katmaya hazırlanan Galatasaray’a, Fenerbahçe’den bir transfer çalımı geldi. İşte haberin ayrıntıları…

Süper Lig'in ebedi rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe’den ardı ardına gündemi sarsan haberler gelmeye devam ediyor.

Yeni sezon için transfer sessizliği ilk bozan ekip, Galatasaray oldu. Sarı kırmızılılar, Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Michy Batshuayi ile 3 yıllığına anlaşmaya vardı.

Picture background

Ayrıca elde edilen bilgilere göre, Galatasaray'ın, Michy Batshuayi’nin transferini 30 Haziran'dan sonra resmen açıklayacağı öğrenildi.

Yaşanan bu gelişme sonrası transfer keskin transfer hamlelerine girişen Fenerbahçe, Galatasaray’a ağır bir darbe vurdu.

Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho'nun raporları doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe yönetimi, Galatasaray’ın daha önceden göz diktiği yıldız oyuncunun transferi için harekete geçti.

Picture background

Elde edilen bilgilere göre, Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ın kadrosuna katmak için yoğun çaba gösterdiği yıldız oyuncu Aaron Wan-Bissaka'yı transfer etmek için harekete geçtiği iddia edildi.

Picture background

Sarı lacivertli yöneticilerin başarılı sağ bekin transferi için ellerindeki tüm şartları zorlayacağı da iddia edilirken, bu kapsamda Manchester United'ın istediği 15 milyon Euro'luk bonservis ücretini de vermeye, Fenerbahçe’nin hazır olduğu bildirildi.

26 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, hem Osayi'nin boşluğunu doldurmuş olacak hem de Galatasaray'a çalım atmış olacak.

Picture background

İngiliz sağ bek bu sezon Manchester United formasıyla toplam 30 resmi maça çıktı. Wan-Bissaka bu karşılaşmalarda 3 asist yaparak takımına katkıda bulundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.