Fenerbahçe'den gece yarısı flaş açıklama! Rize galibiyeti sonrası onları hedef aldı

Fenerbahçe'den gece yarısı flaş açıklama! Rize galibiyeti sonrası onları hedef aldı

Deplasmanda karşılaştığı Rizespor'u 5-0’lık bir skorla mağlup etmeyi başaran Fenerbahçe, karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından dikkat çeken çok sert bir açıklamada bulundu.

Süper Lig'in 3. haftasında oynanan ve Fenerbahçe'nin 5-0'lık skorla açık ara farkla kazandığı Rizespor karşılaşmasının ardından Sarı lacivertliler resmi X hesabından beklenmedik bir açıklamada bulundu.

Picture background

Açıklamada, Rizespor yönetimi ve Rize Emniyetine teşekkür eden Fenerbahçe, karşılaşmanın hakemi Turgut Doman ve VAR kararlarına dikkat çekerek çok sert tepki gösterdi.

Futbol Takımımızın, Trendyol Süper Ligin 3. haftasında deplasmanda Rizespor ile oynadığı maça dair bu açıklamayı yapıyoruz.

ekran-alintisi.jpg

Fenerbahçe’nin resmi X hesabı üzerinden yapılan açıklamada “Öncelikle kafilemizi nazik ev sahipliğinde ağırlayan Rizespor yönetimine teşekkür ediyoruz. Ayrıca tüm süreçleri hiçbir aksama olmaksızın yöneten Rize Emniyetine teşekkür ediyoruz. Deplasman tribününde Takımımızı durmaksızın destekleyen büyük taraftarımız iyi ki varsınız! Bu uzun ve zorlu maraton sizin desteğiniz olmadan olmaz. İlgili açıklama odağında vurgulamak istediğimiz şudur ki; Takımımızın farklı galibiyetine rağmen maçın ilk yarısında gerek ‘mantığı anlaşılmayan’ sarı kartlar gerekse verilmeyen iki penaltı hakem ve VAR’ın yönetim ve yaklaşımına dair endişe duymamıza sebebiyet vermiştir. Bu yaklaşımın devam etmemesi tek talep ve beklentimizdir. Türkiye Futbol Federasyonu’nu ve tüm ilgilileri, hakem yönetimlerindeki soru işaretlerini gidermek adına zaman kaybetmeksizin gereken adımları atmaya davet ediyoruz.” İfadelerine yer verildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.