Fenerbahçe’ye pahalıya patlayacak! Mourinho'nun ilk isteği belli oldu

Fenerbahçe’ye pahalıya patlayacak! Mourinho'nun ilk isteği belli oldu

Sarı lacivertli takımın başına geçen dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun ilk isteği belli oldu. Bu istek Fenerbahçe’ye çok pahalıya patlayacak.

Fenerbahçe'de Jose Mourinho dönemi dün atılan imzalarla birlikte resmen başladı. Dünyaca ünlü teknik adam kendisini Sarı-Lacivertli renklere bağlayan resmi imzayı Ülker Stadyumu'nda binlerce Fenerbahçe taraftarının gözü önünde attı.

Picture background

Teknik direktör sorunun çözen Fenerbahçe, önümüzdeki sezon için transfer hamlelerine yönelirken, Mourinho’nun takımın başına geçmesi ile transfer listesi yavaş yavaş netleşmeye başladı.

Bu kapsamda, Portekizli çalıştırıcının isteklerine göre de hareket edecek Fenerbahçe yönetimi, birçok oyuncu ile temaslarını sürdürürken, Mourinho’nun ilk istediği ilk isim de belli oldu.

Mourinho, Real Madrid'de Şampiyonlar Ligi finalinde Borussia Dortmund'a karşı ilk 11'de forma giyen 34 yaşındaki başarılı stoper Nacho Fernandez’i sarı lacivertli forma ile görmek istiyor.

Picture background

Sportif Direktör Mario Branco, Real Madrid ile sözleşmesi biten ve kariyerinde yeni bir sayfa açmak isteyen Nacho'nun menajeri ile temasa geçti.

Jose Mourinho, 2012 senesinde Real Madrid'in başında iken, Nacho'yu takımın altyapıda fark eden ve futbola kazandıran kişiydi.

Picture background

Portekizli hocanın transfer sürecinde bizzat devreye gireceği ve yıldız stoperi ikna etmek için görüşmelere katılacağı bilgisi de elde edildi.

Bu sezon 45 resmi maçta görev yapan Nacho özellikle David Alaba'nın sakatlığı sonrasında gösterdiği başarılı performansı ile taraftarın büyük beğenisini toplamıştı.

34 yaşındaki İspanyol stoperin güncel piyasa değeri yaklaşık olarak 4 milyon Euro seviyesinde.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.