Fenomen Özlem Öz’den skandal Narin paylaşımı! Tepkiler sonrası her yerden sildi

Fenomen Özlem Öz’den skandal Narin paylaşımı! Tepkiler sonrası her yerden sildi

Günlerdir aranan küçük Narin'in cansız bedeninin dere yatağında bulunmasının ardından, fenomen Özlem Öz'den ağızları açık bırakan bir paylaşım geldi.

Günlerdir aranan küçük Narin'in cansız bedeni, bir çuval içinde dere yatağında bulundu ve bu haber Türkiye'yi derinden sarstı. Olayın ardından hakkında soruşturma açılan sosyal medya fenomeni Özlem Öz, konuyla ilgili bir paylaşım yaptı. Özlem Öz'ün paylaşımı birçok kişiyi şoke etti ve tepkilere neden oldu.

tayyar-ve-ozlem-oz-cifti.webp

Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasında adı sıkça anılan, lüks yaşamıyla gözlerden düşmeyen, hakkında açılan soruşturma sonrası dikkatler üzerine çevrilen fenomen Özlem Öz, son yaptığı skandal paylaşımla tepki topladı.

Öz, Türkiye’yi yasa boğan Narin haberini anarak yaptığı bir video paylaşımıyla hayrete düşürdü ve sosyal medyada çok fazla tepki yorumu aldı.

NARİN GÜNLER SONRA DERE YATAĞINDA BULUNDU

Küçük Narin’in cansız bedeni, 9 Eylül’de daha önce araştırılan bir dere yatağında bir çuval içinde bulundu.

Otopsi sonuçları henüz açıklanmamışken, Narin’in cesedinin oraya daha sonra taşındığı yönündeki iddialar büyük yankı uyandırdı.

66dea130b8459937e3f03197.webp

Bu üzücü gelişmelerin ardından, fenomen Özlem Öz’ün tepkisi farklı bir şekilde dikkat çekti. Özlem Öz, ilk olarak “Narin’in haberini aldıktan sonra içimden hiçbir şey paylaşmak gelmiyor" şeklinde bir açıklama yaptı. Ancak sonrasında sosyal medyada yayımladığı bir video, geniş bir tartışmaya neden oldu ve ortalık karıştı.

GÖRENLER ŞOKE OLDU

Fenomen Özlem Öz, sosyal medya için okulların açılacağına dair bir video hazırladı. Kızıyla birlikte çektiği videoda Narin Güran’ı anarak “Narin bugün hayatta olsaydı yarın okula başlayacaktı" diyen Öz, büyük tepki topladı.

64ozlem0xauto.webp

Görenlerin gözlerine inanamadığı paylaşımla ilgili çok sayıda yorum yapıldı. Öz’e gelen tepkiler arasında “Yazıklar olsun Narin üzerinden prim yapmış”, “Bunu da malzeme yapmazsın”, “Yazıklar olsun sizin vicdanınıza” yorumları bulundu.

APAR TOPAR KALDIRDI

Fenomen Özlem Öz’ün skandal paylaşımı kendi sosyal medya görülmüyor. Tepki toplayan paylaşımın her yerden kaldırıldığı düşünüldü. Öz’ün tepki çeken videosunu Zap Medya adlı bir paylaşım sayfası yayınladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.