Fenomen Yağmur Tektaş'ın mezarı açıldı! İşte Benim Stilim ile ünlenmişti

Fenomen Yağmur Tektaş'ın mezarı açıldı! İşte Benim Stilim ile ünlenmişti
Adanalı sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın ölümüyle ilgili gizem devam ederken, ABD'de hayatını kaybettiği iddia edilen Taktaş'ın mezarı açılarak yeniden otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Yağmur Taktaş, bir televizyon yarışmasıyla ün kazanmış ve sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine sahip olmuştu. Ancak, 3 Nisan tarihinde ABD'de fenalaşması sonucu hastaneye kaldırılan Taktaş, hayatını kaybetti. Cansız bedeni, 20 Nisan'da hava yoluyla Türkiye'ye getirilerek Adana'daki Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi.

aw197668-02.jpgAncak Taktaş'ın ailesi, kızlarının ölümünde şüpheli buldukları durumlar olduğunu iddia ederek, avukatları aracılığıyla Türk asıllı ABD vatandaşı ressam sevgilisi A.C.F.'den şikayetçi oldu. Bu şikayet üzerine yeniden otopsi yapılması için işlemler başlatıldı.

aw197668-06.jpgAilenin talebi doğrultusunda mezar yeniden açıldı ve Taktaş'ın cansız bedeni Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü. Avukatları Fethi Öksüz, "Mezarın açılma işlemi gerçekleştirildi. Cenaze şuanda Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'nda. Otopsi yapılacak ve sonucu bekleyeceğiz." dedi.

aw197668-10.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.