FETÖ'ye yönelik dev operasyon: 90 şüpheli kıskıvrak yakalandı

FETÖ'ye yönelik dev operasyon: 90 şüpheli kıskıvrak yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamada, FETÖ’ye yönelik düzenlenen KISKAÇ-18 operasyonunun ayrıntılarını aktardı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya resmi X hesabı üzerinden terör örgütü FETÖ’ye yönelik Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Bitlis, Denizli, Edirne, Gaziantep, Giresun, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kütahya, Malatya, Şanlıurfa ve Tekirdağ olmak üzere 17 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen KISKAÇ-18 operasyonunun ayrıntılarını aktardı.

ekran-alintisi-jpg3.jpg

Bakan Yerlikaya’nın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamaya göre, güvenlik güçleri tarafından 4 gündür başarıyla sürdürülen KISKAÇ-18 operasyonunda 90 FETÖ şüphelisi kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

ekran-alintisi-jpg2.jpg

Bakan Yerlikaya’nın yapmış olduğu açıklamada ayrıca, yakalanarak gözaltına alınan şüphelilerin ikamet ve iş yerlerinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen aramalarda çok miktarda döviz ile Türk Lirası, ayrıca çok sayıda dijital materyal ve örgütsel dokümanın ele geçirildiği bilgisi de paylaşıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.