Fettullah Gülen’in son hali ortaya çıktı! Herkes öldü sanıyordu

Fettullah Gülen’in son hali ortaya çıktı! Herkes öldü sanıyordu

Fetullahçı Terör Örgütü lideri Fethullah Gülen'in son halini gösteren video görüntüleri, ortaya çıktı. Terörist ele başı Gülen’in yüzündeki şişlik ve sağlıksız hali dikkatleri üzerine çekti.

Son günlerde ölümü hakkında sıkça iddialar gündeme gelen Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in yeni görüntüleri yayımlandı. Terör örgütünün resmi yayın organı herkul.org'da paylaşılan videolarda, Gülen'in yüzündeki ve vücudundaki şişlikler dikkat çekti.

Video kayıtlarının birinde, bir otomobilin ön koltuğunda yer alan ve sağlıksız bir görünüm sergileyen elebaşı Gülen, diğer bir kayıtta ise kapalı bir mekanda terör örgütü üyelerine hitap ederken görülüyor.

feto-elebasi-fethullah-gulen-son-halini-teror-orgutu-uyeleri-paylasti-yuzundeki-sislik-dikkat-cekti-17266559459504-1.jpg

ÖLDÜĞÜ İDDİA EDİLMİŞTİ

15 Temmuz darbe girişimini planlayan terörist başı Fethullah Gülen hakkında geçen ay öldüğü yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Sosyal medyada yayılan haberlerde, Gülen’in Amerika Birleşik Devletleri'nin Pensilvanya eyaletindeki çiftliğinden ayrıldığı ve kalp krizinden vefat ettiği öne sürülmüştü.

Ancak bu iddiaların hemen ardından, terör örgütü üyeleri Gülen’e ait son fotoğrafı FETÖ’ye ait sosyal medya hesaplarından paylaştı. Fotoğrafta, Gülen’in sandalyede otururken görüntüleri paylaşıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.