Feyza Civelek ile Sibel Taşçıoğlu röportajına eğlenceli gönderme! O anlar izleyenleri güldürdü

Feyza Civelek ile Sibel Taşçıoğlu röportajına eğlenceli gönderme! O anlar izleyenleri güldürdü

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’ndeki bir sahnede Feyza Civelek ve Sibel Taşçıoğlu’nun röportajına gönderme yapıldı.

Kızılcık Şerbeti dizisinin dün akşam yayınlanan son bölümünde eğlenceli bir sahne izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. Magazin gündemine damga vuran bir röportajı tiye alan sahne, sosyal medyada da gündem oldu.

FEYZA CİVELEK’İN O ANLARI OLAY OLMUŞTU

Geçtiğimiz haftalarda kendilerine uzatılan bir mikrofona konuşan oyuncu Sibel Taşçıoğlu ve Feyza Civelek’in röportajı çok konuşulmuştu. Kızılcık Şerbeti dizisinde Pembe karakterini canlandıran Taşçıoğlu’nun röportaj esnasında sözleri, dizide Nilay karakterini oynayan Feyza Civelek tarafından tekrarlanınca ortaya ilginç anlar çıkmıştı.

Sosyal medyada konuyla ilgili tepkiler büyümüş, Civelek’in neden böyle yaptığına bir anlam verilememişti.

KIZILCIK ŞERBETİ’NDE PARODİSİ YAPILDI

Sibel Taşçıoğlu ve Feyza Civelek’in rol aldığı dizinin dün akşamki bir sahnesinde, ikilinin röportajına komik bir gönderme yapıldı. Dikkatli seyircinin gözünden kaçmayan o anlar sosyal medyada da çok konuşulanlar arasına girdi.

1.jpg

Karakterlerden Kayhan, Leman ve Pembe’nin bir sahnesinde, Kayhan ile Leman bir kadınlar matinesini Pembe’nin mekanında işlettikleri için Pembe’ye hesap veriyor. Bu sahnede, Leman karakterinin sözleri, Kayhan tarafından bir süre tekrarlanıyor. Ardından Pembe ise “Allah Allah, papağan gibi tekrar edip durmayın” şeklinde çıkışıyor.

Sahneyi izleyenler, o anların Civelek ile Taşçıoğlu’nun röportajına bir gönderme olduğunu hemen anladı. Üstelik konuyla ilgili sosyal medyadan da çok fazla yorum yağdı.

FEYZA CİVELEK ELEŞTİRİLERİ GECİKMEDİ

Sahnenin bu şekilde yorumlanması, izleyenleri gülümsetse de Civelek’in geçtiğimiz haftalarda Taşçıoğlu’nun sözlerini keserek araya girmesi yine eleştirildi.

Bir sosyal medya kullanıcısı “En azından senarist içselleştirip oyunculara eziyet etmiyor, dalgasını geçiyor” yorumunu yaparken, bir diğeri ise “Annesi kızının durumunu şakaya vurarak toparlıyor” dedi.

yorum1.jpg

yorum2.jpg

yorum3.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.