Flaş... Flaş… Narin'in amcası tutuklandı

Flaş... Flaş… Narin'in amcası tutuklandı

Diyarbakır'da kayıp Narin Güran'ı arama çalışmaları 13'üncü gününde de devam ederken, gözaltına alınan ve savcılıktaki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan Narin'in amcası tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe Mahallesi’ndeki evinden 21 Ağustos günü Kur’an kursuna gitmek üzere ayrılan 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmaları 13’üncü gününde de devam ediyor. Soruşturma kapsamında Narin Güran'ın ağabeyi E.G. (18), kolundaki ısırık izleri nedeniyle gözaltına alındı. İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemede, ısırık izlerinin Narin'e ait olup olmadığı tespit edilemeyince E.G. serbest bırakıldı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nca başlatılan soruşturma kapsamında Narin Güran'ın aynı zamanda Tavşantepe Mahallesi muhtarı da olan amcası Salim Güran, tutuklama talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.

Amca Güran, çıkarıldığı mahkemece “kasten öldürme” ve “kişiyi hürriyetinden kısıtlama” suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

NE OLMUŞTU?

8 yaşındaki Narin’in kaybolması sonrasında yürütülen soruşturma kapsamında, Narin'in amcası ve mahalle muhtarı Salim Güran gözaltına alındı.

Amcanın telefonunun Narin’in kaybolduğu gün 1 saat boyunca kapalı olduğu ve Narin’in arkadaşlarıyla görüldüğü zamandan 15 dakika sonra köyden ayrıldığı tespit edildi.

Son Dakika... 8 yaşındaki Narin'in amcası tutuklandı! Gerekçesi belli oldu

Soruşturma kapsamında amca Güran’ın otomobilinin şoför koltuğundaki DNA örneklerinin, Narin’in kıyafetleri ve battaniyesinden alınan DNA ile eşleştiği belirlendi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.