Freni tutmayan tır korku saçtı

Freni tutmayan tır korku saçtı

Adana'da freni tutmayan tır korku saçtı. Çocuk parkına doğru ilerleyen tır ancak parkın önündeki 3 araca çarparak durabildi.

Adana'nın Çukurova ilçesi Belediyeevleri Mahallesi'nde, freni boşalan bir tır kontrolsüz bir şekilde yaklaşık 250 metre ilerledi. Mangal Park'ın önünde park halindeki 01 ASY 242 plakalı tır, nedeni henüz belirlenemeyen bir sebeple hareket etmeye başladı.

Hızla ilerleyen tır, parkın yanında park halinde bulunan 3 araca çarptıktan sonra çocuk parkına girmeden durabildi. Olayı gören vatandaşların hızla itfaiye ve polis ekiplerine haber vermesi üzerine, ekipler kaza yerine gelerek durumu kontrol altına aldı.

aw213065-04.jpg

Çekici yardımıyla zarar gören araçlar kurtarıldı ve tır güvenli bir şekilde park edildi. Bu esnada parkta bulunan çocuklar ve aileleri büyük bir korku yaşasa da, olay yerinde kimse yaralanmadı. Tır ve çarptığı araçlarda maddi hasar oluştu.

aw213065-02.jpg

Kaza sırasında parkta oynayan bir çocuk "Tırın galiba el freni çekilmemiş. Aşağı doğru kayıp buradaki arabalara çarptı. Biz de burada otururken gördük. 3 araç vardı. 3'üne birden çarpmış. Mangal parkta çok fazla çocuk var. Yola atlıyorlar. Daha dikkatli olunması gerekiyor" dedi.

aw213065-03.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.