Galatasaray akademisi başlıyor

Galatasaray akademisi başlıyor

Galatasaray Akademi Yaz Spor Okulu 24 Haziran - 23 Ağustos tarihleri arasında başlıyor.

Galatasaray Akademi Yaz Spor Okulu, çocukların yaz aylarını hem eğlenceli hem de öğretici bir şekilde geçirebilmeleri için 24 Haziran - 23 Ağustos tarihleri arasında kapılarını açıyor.

Haftanın 5 günü, sabah 09.00 ile akşam 17.00 saatleri arasında, toplamda 9 hafta boyunca sürecek olan bu yaz okulu, çocuklara her branşta temel bilgileri öğrenme fırsatı sunmayı hedefliyor.

Velilerin taleplerine uygun esnek kayıt imkanı sunan yaz okulunda, çocuklar istedikleri haftalara kayıt yaptırabilecekler. Basketbol, yüzme, cimnastik, voleybol, tenis, okçuluk, futsal ve satranç gibi birbirinden farklı spor branşları ile birlikte drama, müzik, dans gibi sanat ve maker atölyeleri de çocuklara keyifli vakit geçirirken öğrenme şansı tanıyacak.

Galatasaray Akademi’nin uzman antrenörleri tarafından verilecek olan eğitimler sayesinde çocuklar, sporun yanı sıra sanat alanında da kendilerini geliştirme fırsatı bulacaklar. Fiziksel gelişimlerini desteklemenin yanı sıra yaratıcı düşünme ve problem çözme yeteneklerini de geliştirecek olan çocuklar, grup aktiviteleri ve takım sporları ile birlikte iş birliği yapma, iletişim kurma ve sosyal becerilerini de ilerletecekler.

Yaz okulu süresince çocuklar, yetenek değerlendirmesine tabi tutulacaklar. Bu değerlendirme sonucunda, çocuklar hangi branşta daha yetenekli olduklarına yönlendirilerek, kış döneminde performans odaklı branş takımlarına katılma fırsatı elde edecekler. Galatasaray Akademi Yaz Spor Okulu, çocukların hem bedensel hem de zihinsel olarak gelişimine katkı sağlayarak, keyifli ve verimli bir yaz geçirmelerini amaçlıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.