Galatasaray rekora koşuyor. Kasımpaşa karşı karşıya gelecek

Galatasaray rekora koşuyor. Kasımpaşa karşı karşıya gelecek

Galatasaray ligde ilk 6 haftada 18 puan topladı. Liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, Kasımpaşa’yı da yenmesi halinde kulüp tarihindeki en iyi sezon başlangıcını yapmış olacak.

Galatasaray ligde ilk 6 haftada 18 puan topladı. Liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, Kasımpaşa’yı da yenmesi halinde kulüp tarihindeki en iyi sezon başlangıcını yapmış olacak. 2009-10 sezonunda Frank Rijkaard döneminde 6’da 6 yaparak en iyi sezon başlangıcını yapan Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde bu rekoru Kasımpaşa’yı yenerek 7’de 7 ile geçmek istiyor. Süper Lig’deki ilk 6 maçını kazanan ve lig tarihindeki en iyi sezon başlangıcını tekrarlayan Galatasaray, bugün kendi sahasında Kasımpaşa karşısına rekorunu yenilemek için çıkacak. RAMS Park’ta saat 19.00’da başlayacak maçı Oğuzhan Çakır yönetecek. Mücadele, beIN Sports 1 kanalından canlı olarak ekranlara gelecek.

İki takımın muhtemel 11'leri

Galatasaray: Muslera, Jelert, Sanchez, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Sallai, Yunus, Icardi, Osimhen

Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Opoku, Yasin, Rodrigues, Cafu, Aytaç, Barak, Ben Ouanes, Da Costa, Fall

AHMET ÇAKAR: MAÇ BERABERE BİTER

Eski hakem ve yorumcu Ahmet Çakar, maç öncesinde kendi tahminini paylaştı. Ahmet Çakar, Galatasaray - Kasımpaşa mücadelesinin berabere sonuçlanacağını iddia etti.ahmet-cakar.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.