Galatasaray transferde gaza bastı! İngiliz devinin yıldız oyuncusuna kancayı taktılar

Galatasaray transferde gaza bastı! İngiliz devinin yıldız oyuncusuna kancayı taktılar

Tecrübeli teknik direktör Okan Buruk'un raporları doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray yönetimi, İngiliz devinin yıldız oyuncusuna kancayı taktı. İşte haberin detayları...

Galatasaray, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Başarılı teknik direktör Okan Buruk'un raporları doğrultusunda hareket eden sarı kırmızılı yönetim, eksikleri gidermek için takviyeler yapmaya başladı bile.

Picture background

Özellikle sağ bek, orta saha ve santrfor mevkilerini güçlendirmeye odaklanan Cimbom, transferde çok kritik adımlar attı.

Michy Batshuayi transferiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Galatasaray, Fenerbahçe’den ayrılan Belçikalı golcü ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Picture background

Sağ bek pozisyonu için Wan-Bissaka ve Assignon gibi alternatifler üzerinde yoğunlaşan Galatasaray, orta saha bölgesine Okan Buruk’un da önerileri ile önemli bir takviye yapma kararı aldı.

Galatasaray, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın 27 yaşındaki İskoç orta saha oyuncusu Scott McTominay'i kadrosuna katmayı planlıyor.

Scott McTominay: Manchester United and Scotland to be fit 'soon' - BBC Sport

McTominay ile Galatasaray yönetiminin gerçekleştirdiği görüşmelerin olumlu ilerlediği ve oyuncunun Galatasaray’a transfer olmak için detaylar üzerinde çalışıldığı iddia edildi.

Kırmızı şeytanlar, McTominay'in bonservis bedeli konusunda Galatasaray’a kolaylık sağlamayı ve yıldız oyuncuyu 15 milyon Euro karşılığında satmayı düşünüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.